tape1

Lunchcafe Lente / Markt 8 / 4701 PE / Roosendaal / 0165 – 857253 / info@lunchcafelente.nl / ma t/m do 9.30 – 17.00 / vrij 9.30 – 21.00 / za 9.30 – 17.00 / zo gesloten

Biologisch

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de verbetering van het milieu en de maatschappij. Door gebruik te maken van biologische, regionale en Fair Trade producten proberen we dit te realiseren. Biologisch is dé manier om lekker, gezond en divers eten te produceren met respect voor mens en natuur.

Regionaal inkopen betekent minder transport, wat beter is voor het milieu. Wat wij verder niet uit onze directe omgeving kunnen halen komt door middel van eerlijke handel bij ons terecht. Onze seizoensgroenten komen uit de moestuin van Boer Ad, het vers gebakken knapperige brood van een regionale bakker en het malse vlees van de slager van de wekelijkse biomarkt.
Onze heerlijke geurende koffie komt van het familiebedrijf Boot van koffiecentrum The Golden Coffeebox in het midden van Nederland en is een biologisch en Fair Trade product.