fbpx
Catering

Eetboetiek Festina Lente op locatie

Wil je thuis of op locatie ook genieten van onze smaakvolle en (h)eerlijke producten? Dat kan met onze catering op maat! Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid, een zakelijke bijeenkomst of een lunch op locatie, wij bieden een uitgebreid assortiment aan culinaire opties om aan al je wensen te voldoen.

Onze cateringdiensten omvatten een breed scala aan heerlijke hapjes, verrukkelijke belegde broodjes, soep en salades, onze high tea en Lente’s Lunch en de uitgebreide borrelplank, allemaal met de unieke Festina Lente-touch.

Onze ervaren koks gebruiken enkel de beste ingrediënten en bereiden alles met zorg en aandacht zoals je gewend bent van ons. Of je nu kiest voor de boterhammen en salades van de menukaart, een selectie van luxe hapjes, vers belegde broodjes of een uitgebreide borrel met smaakvolle lekkernijen, we garanderen dat jouw gasten zullen genieten van elke hap.

Neem vandaag nog contact met ons op om je idee omtrent catering te bespreken. Bij ons is (bijna) alles mogelijk! We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom werken we altijd met een voorstel op maat. Uiteraard bezorgen we aan huis, op je werkplek of welke locatie jij ook maar wilt.

Bij Eetboetiek Festina Lente maken we van elke gelegenheid een smaakvolle ervaring!

Voor bestellingen en/of info bel naar 0165-857253 of mail naar info@eetboetiekfestinalente.nl

Festina Lente

Catering

Lente’s Lunch

Lente’s Menuutje