fbpx
Over ons

Ontdek Eetboetiek Festina Lente – de sfeervolste en gezellige lunchroom gelegen op de bruisende Markt van Roosendaal. Bij ons staat genieten van heerlijke en eerlijke gerechten centraal, samen met een warme gastvrijheid. Wat ons echt bijzonder maakt, is ons team van jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, die altijd zorgen voor een gezellige sfeer.

Bij Eetboetiek Festina Lente bieden we deze enthousiaste jongeren een werkplek aan via Stichting Iedereen Werkt, zodat zij kunnen genieten van écht werk. Met veel plezier zijn zij actief in zowel de bediening als de keuken, waar ze hun talenten volop benutten.

Het doel van Stichting Iedereen Werkt is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden van passend werk. Wij geloven dat er voor iedereen een geschikte werkplek is, ongeacht de uitdagingen die zij mogelijk tegenkomen.

Kom langs bij Eetboetiek Festina Lente en laat je verwennen door onze verrukkelijke gerechten en de hartverwarmende inzet van ons unieke team. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Festina Lente

Catering

Lente’s Lunch

Lente’s Menuutje